Hallvard Olaussen løser dine pcproblemer, både bedrift og privat!

"Hallvard kom med konkrete forslag for hvordan vi kunne forenkle og effektivisere IT-systemet vårt. Han forklarte underveis hvordan han ville gjøre ting, samt at han hele tiden var tilgjengelig for spørsmål. Han var også tilgjengelig for å komme på kort varsel når dette var nødvendig. Han får vår varmeste anbefaling." Flere referanser finner du her.

Hvem er PcGuruen?

PcGuruen.no er Hallvard Olaussen, gladgutten du ser på bildet. Jeg er oppvokst i Alta, men har bodd og jobbet mesteparten av mitt voksne liv i Oslo. De siste 10 årene har jeg stort sett jobbet med data, og er genuint interessert i å løse problemer innen dette fagfeltet. Mitt hjemmekontor er sentralt i Oslo, men jeg kan også rykke ut til din kontor eller hjemmeadresse. I tilegg kan jeg altså også hjelpe via fjernhjelp. De fleste kundene mine blir såpass fornøyde at de kommer tilbake neste gang de har et problem også. Les mer her om hva jeg kan tilby.

PcGuruen er på Facebook

PcGuruen tilbyr også fjernhjelp

I tillegg til å gjøre utrykninger i Oslo, så kan jeg hjelpe deg via fjernhjelp. Alt du trenger å gjøre er å installere et enkelt program på maskinen din, så kobler vi opp slik at jeg kan ta styring på den og finne ut av det du trenger hjelp til. Med andre ord kan jeg altså hjelpe deg uansett hvor du sitter i verden. Jeg har mange fornøyde kunder jeg har hjulpet på denne måten, både bedrifter og privatpersoner. Så spør meg om fjernhjelp når du kontakter meg, så gir jeg deg en kjapp introduksjon av muligheten.