Hva jeg kan tilby

Trenger du pchjelp? Da er Pcguruen.no riktig mann å kontakte!

Hallvar Olaussen

Jeg har jobbet omlag 10 år med ulike tjenester innenfor data. Jeg har erfaring med telefonsupport, har jobbet som teamleder i datasupport for Elkjøp og har i tillegg data som hobby. Mitt hjemmekontor er sentralt i Oslo. Pchjelp er mitt spesialfelt. Min kontoradresse er Trondheimsveien 176, 0570 Oslo. Men jeg kan også hjelpe deg via fjernhjelp, uansett hvor du sitter i verden.

Min erfaring tilsier at 9/10 kunder kommer tilbake i ettertid. Her strekker jeg meg langt for å sørge for at du skal kunne slippe å irritere deg over pc-problemer, få den pchjelpen du trenger, og heller bruke tiden på det du liker.

En grundig diagnose foretas på forhånd, slik at alt ligger til rette for at problemet løses. Du trenger ikke å være redd for å spørre om hva som helst. Min jobb er jo også å gi deg trygghet og redusere stress i forhold til pc-bruk.

Kontakt meg gjerne vedrørende dine pcproblemer, så er det godt mulig at jeg kan hjelpe deg både kjapt og rimelig!

 

Eksempler på problemer kan være følgende:

Pc går tregt! Her vil jeg rydde opp i systemet, fjerne unødvendige programmer som gjør at pc går tregt og gjøre det som er nødvendig for at din pc blir som ny. Denne jobben tar typisk 1-2 timer.

Fjernhjelp. Jeg kan hjelpe deg ved hjelp av programmet Teamviewer, som du legger inn på din pc. Jeg gjør all jobben og du kan bare slappe av mens jeg ordner opp. Mange problemer kan løses på denne måten. Du behøver ikke å kunne noe om pc, utover å legge inn Teamviewer for at jeg skal kunne hjelpe deg.

Virus og malware. Dette problemet er veldig vanlig, men det er ingen fare. Jeg kan fjerne alle typer, også der det kan virke som pcen din har blitt tatt helt over. Men ikke nok med det, det er jo ikke godt nok å bare fjerne problemet, man vil jo unngå at det kommer igjen. Her kommer jeg med tips for å unngå virus i tillegg til at jeg kan installerer antivirus og antispyware for å sikre din pc.

Reinstallasjon av Windows. I enkelte tilfeller vil det være nødvendig å installere alt på nytt. Dette garanterer at de fleste pcer blir som nye. Her inneholder pchjelpen at jeg vil legge inn programmer, både de som du ønsker, samt at jeg vil komme med tips til hva du behøver for at din opplevelse av pc-bruken skal bli optimal for ditt bruk.

Oppsett av nettverk. Ønsker du å koble opp flere pcer til din familie eller i din bedrift hjelper jeg deg med dette. Sikkerhet og brukervennlighet er i høysetet i denne typen pchjelp her. Jeg sørger for å beskytte dine maskiner mot angrep og virus, slik at du kan bruke tid på det du liker å gjøre best!

Tilkobling av nytt utstyr. Hvis du ønsker hjelp med å sette opp en ny pc og/eller koble til nytt utstyr hjelper jeg deg med alt, slik at det eneste du behøver å bruke tid på er å kose deg med ditt nye utstyr. Det er jo ingenting som er mer irriterende enn at man har kjøpt dyrt utstyr som ikke fungerer.

Tips til kjøp av nytt utstyr. Hvis du er usikker på hva du skal kjøpe og ikke føler deg trygg på hva som er best til bruk hjelper jeg deg med dette. Du trenger ikke å irritere deg over at du kjøpte feil utstyr, eller at du betalte for mye for noe som ikke passer til ditt behov.Jeg har bred erfaring med ikke bare pc, men også alt annet utstyr som for eksempel høytalere, printere og alt annet du kan tenke deg. Jeg har ingen interesse av å anbefale deg noe som jeg ikke kan gå god for selv. Her tilpasses alt ditt behov. Hjelp får du hele veien og du velger selv hvor mye hjelp du ønsker.

NB! Dette er bare noen få eksempler på hvilken type pchjelp jeg tilbyr. Min kompetanse innen pchjelp er bred og det er bare å kontakte meg for å høre hva jeg kan hjelpe deg med. Din tid er verdifull, og etter en forhåndsevaluering som typisk bare tar noen minutter gjør jeg alt jeg kan for forberede meg slik at problemet blir løst når jeg kommer hjem til deg.