Referanser

Bedriftskunder:

Arne Lindelien, Bilkollektivet avdeling Oslo:
“Hallvard kom med konkrete forslag for hvordan vi kunne forenkle og effektivisere IT-systemet vårt. Han forklarte underveis hvordan han ville gjøre ting, samt at han hele tiden var tilgjengelig for spørsmål. Han var også tilgjengelig for å komme på kort varsel når dette var nødvendig. Han får vår varmeste anbefaling.”

Kjell Norderhaug, Norderhaug blikkenslager:
“Jeg måtte bytte ut mitt datasystem, og i den forbindelse var jeg avhengig av hjelp under hele prosessen. Jeg fikk hjelp til nøyaktig hva jeg skulle kjøpe, samt at data fra det gamle systemet ble overført. Når alt var satt opp, så fikk jeg også grundig opplæring i Windows 8, og selv om det var mye nytt, så kom jeg i mål. Det var heller ingen problemer med å få fjernhjelp, når dette var nødvendig.

Magnus Kristoffersen, Vognmand Nilsen:
“Hallvard hjalp meg i forbindelse med at en datamaskin kræsjet. Han fikk hentet ut alt av data, og satt opp den nye maskinen raskt og effektivt. I tillegg har han bistått oss med å fikse nettverk og andre tekniske ting i vår restaurant. Alltid raskt og effektivt.”

Anne Britt Gran,Granaas balansekost:
“En pc kræsjet og det var nødvendig å hente ut data fra denne. Pcen ble levert tidlig på dagen og alt av data ble reddet ut og maskinen ble levert tilbake senere samme dag. Dette sparte bedriften min for masse arbeid og ikke minst mange måneders tapt arbeid.”

 

 

 

Privatkunder:

Jørgen Fromreide, Oslo:  “Min datamaskin kræsjet og jeg kontaktet Hallvard for å få hjelp. Det viste seg at jeg behøvde en ny pc. Alt av data ble reddet fra den gamle maskinen og ble overført til den nye. Dette var veldig viktig for meg, siden jeg hadde alle mine timelister liggende. Jeg fikk også veiledning på hvordan jeg skulle ordne programvare og fikk også fjernhjelp i ettertid når jeg hadde et lite problem.”

Elizabet Vicencio, Oslo:  “Jeg hadde problemer med å få en printer til å fungere, samt at jeg hadde problemer med å få koblet til maskinen til min tv. Når alle problemene ikke kunne løses samme dag, så ble vi enige om at dette skulle fikses når problemet var kartlagt ytterligere. Hallvard kom da tilbake og fikset dette, uten å ta noe mer enn enn det vi avtalte på forhånd.

Lisa, Oslo: “Vi er nye databrukere og har mange spørsmål. Hallvard kom innom oss for å hjelpe meg og min man. Han hjalp oss med alle våre spørsmål og  forklarte ting på en lettfattelig måte. Dette ga oss en stor trygghet når vi skulle ut på et totalt nytt område for oss. ”

Eskild, Oslo: “min pc ble infisert av det såkalte politiviruset på en søndag. Jeg leverte den inn tidlig på dagen, og noen timer senere var viruset fjernet og antivirus var blitt installert. Det er ingenting å si på effektiviteten, og det kostet ikke noe ekstra, selv om det var helg”

Knut Emil Kristoffersen, Alta: “Min datamaskin var infisert av virus og malware. Via fjernhjelp fikk Hallvard fjernet alt sammen, uten at jeg trengte å anstrenge meg. Det var mange ting som var nødvendig å fjerne, men alle sammen ble tatt bort. Det var veldig betryggende å vite at problemet ble løst, uten at jeg behøvde å kunne noe om data. Jeg fikk også nyttig anbefaling på antivirus.”

 

Kontakt meg gjerne vedrørende dine pcproblemer, så er det godt mulig at jeg kan hjelpe deg både kjapt og rimelig!